HzBoy | Дата: Пятница, 06.12.2024, 10:31 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Усі ми знаємо, що нерухомість — це класичний інструмент для інвестицій. Але от питання: чи доцільно купувати квартиру для бізнесу в оренду саме зараз, під час війни? Чув різні думки: одні кажуть, що це ідеальний момент, бо ціни ще не досягли свого піку, інші вважають, що орендний ринок занадто ризикований. Також цікавить, чи є сенс купувати житло в обласних центрах або краще дивитися у великих містах, таких як Київ чи Львів? Може, хтось уже прораховував економіку такої інвестиції? Дуже потрібна аналітика і реальні рекомендації, бо поки що важко оцінити, чи це вигідно.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Пятница, 06.12.2024, 14:38 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Можу підказати гарну статтю, яка мені реально допомогла розібратися в цій темі. Вона є на https://investnews.com.ua/anality....s-viyny Там дуже грамотно пояснюють, на що звертати увагу під час вибору нерухомості, як оцінювати окупність і ризики, зокрема пов'язані з війною. Що цікаво, вони дають чіткі поради про те, як обирати райони, де попит на оренду залишився високим. Для мене це був ключовий момент, бо планую подібну інвестицію. Дуже рекомендую — стаття максимально конкретна і без зайвої "води".
|
|
| |