У категорії матеріалів: 2384
Показано матеріалів: 11-20
Сторінки: « 1 2 3 4 ... 238 239 »


ДСТУ 1.3:2015.

Національна стандартизація.

Правила побудови, викладання, оформлення, погодження, прийняття та позначання технічних умов.

ДСТУ | Переглядів: 5630 | Додав: KSV | Дата: 15.02.2012 | Коментарі (0)

ДСТУ 1.4-93

ГОСУДАРСТВЕННАЯ  СИСТЕМА СТАНДАРТИЗАЦИИ УКРАИНЫ

Стандарт предприятия


ДСТУ | Переглядів: 3539 | Додав: KSV | Дата: 15.02.2012 | Коментарі (0)

ДСТУ 1.5:2015

НАЦІОНАЛЬНА СТАНДАРТИЗАЦІЯ

ПРАВИЛА ПОБУДОВИ, ВИКЛАДАННЯ, ОФОРМЛЕННЯ ТА ВИМОГИ ДО ЗМІСТУ НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ

ДСТУ | Переглядів: 7161 | Додав: KSV | Дата: 16.02.2012 | Коментарі (0)

ДСТУ 1.6:2004

НАЦІОНАЛЬНА СТАНДАРТИЗАЦІЯ
ПРАВИЛА РЕЄСТРАЦІЇ
НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ

ДСТУ | Переглядів: 3511 | Додав: KSV | Дата: 17.02.2012 | Коментарі (0)

ДСТУ 1.7-2015 
Національна стандартизація. Правила і методи прийняття та застосування міжнародних і регіональних стандартів

ДСТУ | Переглядів: 4273 | Додав: KSV | Дата: 17.02.2012 | Коментарі (0)

ДСТУ 1.8:2015

НАЦІОНАЛЬНА СТАНДАРТИЗАЦІЯ

 

ПРАВИЛА РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРАМИ РОБІТ З НАЦІОНАЛЬНОЇ СТАНДАРТИЗАЦІЇ

ДСТУ | Переглядів: 1588 | Додав: sergzmi | Дата: 24.08.2017 | Коментарі (0)

ДСТУ 1009:2005
Цукор ванільний.
ДСТУ | Переглядів: 2967 | Додав: KSV | Дата: 21.07.2012 | Коментарі (0)

ДСТУ 1052:2005
Гірчиця харчова.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 4045 | Додав: KSV | Дата: 06.02.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 1055:2006

КРУПИ, ЩО ШВИДКО РОЗВАРЮЮТЬСЯ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1815 | Додав: KSV | Дата: 28.11.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 1558-91 
Напівфабрикати м'ясні і субпродуктові.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 3710 | Додав: KSV | Дата: 05.03.2013 | Коментарі (0)