У категорії матеріалів: 2376
Показано матеріалів: 1991-2000
Показано матеріалів: 1991-2000
Сортувати за:
Датою ·
Назвою ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядах
ДСТУ 4161-2003 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги |
ДСТУ ISO 15161:2004 Настанови щодо застосовування ДСТУ ІSO 9001:2001 у виробництві харчових продуктів та напоїв |
ДСТУ ISO 22000:2007 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга |
ДСТУ 4518:2008 Продукти харчові. Споживче марковання. Загальні правила |
ДСТУ ISO/IEC 17000:2007 Оцінювання відповідності. Словник термінів і загальні принципи |
ДСТУ ISO/TR 10013-2003 Настанови з розробляння документації системи управління якістю |
ДСТУ ISO 8258-2001 Статистичний контроль. Контрольні карти Шухарта |
ДСТУ 4344:2004 Рейки звичайні для залізниць широкої колії. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4334:2004
Ковбаси кров'яні. Технічні умови |
ДСТУ ГОСТ 11069-2003 Алюмiнiй первинний. Марки |