У категорії матеріалів: 2376
Показано матеріалів: 1991-2000
Сторінки: « 1 2 ... 198 199 200 201 202 ... 237 238 »


ДСТУ 4161-2003
Системи управління безпечністю харчових продуктів.
Вимоги 
ДСТУ | Переглядів: 4596 | Додав: KSV | Дата: 04.10.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 15161:2004
Настанови щодо застосовування ДСТУ ІSO 9001:2001 у виробництві харчових продуктів та напоїв
ДСТУ | Переглядів: 1560 | Додав: KSV | Дата: 03.10.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 22000:2007
Системи керування безпечністю харчових продуктів.
Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
ДСТУ | Переглядів: 3155 | Додав: KSV | Дата: 02.10.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4518:2008
Продукти харчові.
Споживче марковання.
Загальні правила
ДСТУ | Переглядів: 2956 | Додав: KSV | Дата: 30.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO/IEC 17000:2007
Оцінювання відповідності.
Словник термінів і загальні принципи
ДСТУ | Переглядів: 3192 | Додав: KSV | Дата: 27.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO/TR 10013-2003
Настанови з розробляння документації системи управління якістю
ДСТУ | Переглядів: 2728 | Додав: KSV | Дата: 26.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 8258-2001 
Статистичний контроль.
Контрольні карти Шухарта
ДСТУ | Переглядів: 2653 | Додав: KSV | Дата: 25.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4344:2004
Рейки звичайні для залізниць широкої колії.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 3869 | Додав: KSV | Дата: 24.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4334:2004 
Ковбаси кров'яні.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1288 | Додав: KSV | Дата: 23.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 11069-2003
Алюмiнiй первинний.
Марки
ДСТУ | Переглядів: 2004 | Додав: KSV | Дата: 20.09.2013 | Коментарі (0)