У категорії матеріалів: 2385
Показано матеріалів: 2121-2130
Показано матеріалів: 2121-2130
Сортувати за:
Датою ·
Назвою ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядах
ДСТУ ГОСТ 11298:2004 Риби лососеві і Сігов холодного копченія. Техніческіе умови
|
ДСТУ-П 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови |
ДСТУ 1558-91 Напівфабрикати м'ясні і субпродуктові. Загальні технічні умови |
ДСТУ 3973-2000 Система розроблення та поставлення продукції на виробництво. Правила виконання науково-дослідних робіт. Загальні положення |
ДСТУ 3575-97Патентні дослідження.Основні положення та порядок проведення |
ДСТУ 3396.0-96Захист інформації.Технічний захист інформації.Основні положення. |
ДСТУ 2240-93 Насiння сiльськогосподарських культур. Сортовi та посiвнi якостi. Технiчнi умови |
ДСТУ 4840:2007 Паливо дизельне підвищеної якості. Технічні умови |
ДСТУ 4861:2007 Інформація та документація. Видання. Вихідні відомості |
ДСТУ 7013:2009 Автобуси спеціалізовані для перевезення школярів. Технічні вимоги |