ДСТУ ISO 1737-2002
ДСТУ ISO 1737-2002 
Молоко згущене без цукру та молоко згущене з цукром.
Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (Контрольний метод)




Молоко сгущенное без сахара и с сахаром.
Определение содержания жира.
Гравиметрический метод (Контрольный метод)










ISO 1737:1999
Evaporated milk and sweetened condensed milk
 Determination of fat content
 Gravimetric method (Reference method)












Скачать ДСТУ ISO 1737-2002


 
Категорія: ДСТУ | Додав: KSV (13.12.2013)
Переглядів: 1013 | Теги: Гравіметричний метод визначення, Молоко згущене без цукру, вмісту жиру (Контрольний метод), та молоко згущене з цукром, ДСТУ ISO 1737-2002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar