ДСТУ ISO 7208-2002
ДСТУ ISO 7208-2002
Молоко знежирене, сироватка та маслянка.
Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)





Молоко сепарированное, сыворотка и пахта.
Определение содержания жира.
Гравиметрический метод (контрольный метод)










ISO 7208:1999
Skimmed milk, whey and buttermilk
 Determination of fat content
 Gravimetric method (Reference method)










Скачать ДСТУ ISO 7208-2002




 
Категорія: ДСТУ | Додав: KSV (13.12.2013)
Переглядів: 1128 | Теги: Гравіметричний метод визначення, Молоко знежирене, вмісту жиру (Контрольний метод), сироватка та маслянка, ДСТУ ISO 7208-2002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar