У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1751-1760
Сторінки: « 1 2 ... 174 175 176 177 178 ... 234 235 »


ДСТУ 7044:2009

Вироби хлібобулочні.

Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначання органолептичних показників i маси виробів

ДСТУ | Переглядів: 1331 | Додав: KSV | Дата: 19.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7043:2009

Вироби макаронні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 10914 | Додав: KSV | Дата: 17.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7037:2009

КАПУСТА БІЛОГОЛОВА СВІЖА
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1245 | Додав: KSV | Дата: 16.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7033:2009

БУРЯК СТОЛОВИЙ СВІЖИЙ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1230 | Додав: KSV | Дата: 15.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 6039:2008

ВИНА, КОНЬЯКИ УКРАЇНИ, НАПОЇ
Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару

ДСТУ | Переглядів: 965 | Додав: KSV | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19976:2008

Плита-заготовка виштовхувачів прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 750 | Додав: KSV | Дата: 11.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 6003:2008

Сири тверді.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1119 | Додав: KSV | Дата: 10.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5081:2008

Продукти томатні концентровані.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1517 | Додав: KSV | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5035:2008

Журавлина свіжа.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 830 | Додав: KSV | Дата: 08.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5028:2008

Яйця курячі харчові.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 3278 | Додав: KSV | Дата: 05.09.2014 | Коментарі (0)