Показано матеріалів: 1751-1760
ДСТУ 7044:2009 Вироби хлібобулочні. Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначання органолептичних показників i маси виробів |
ДСТУ 7043:2009 Вироби макаронні. Загальні технічні умови |
ДСТУ 7037:2009 КАПУСТА БІЛОГОЛОВА СВІЖА |
ДСТУ 7033:2009 БУРЯК СТОЛОВИЙ СВІЖИЙ |
ДСТУ 6039:2008 ВИНА, КОНЬЯКИ УКРАЇНИ, НАПОЇ |
ДСТУ ГОСТ 19976:2008 Плита-заготовка виштовхувачів прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм. Конструкція і розміри |
ДСТУ 6003:2008 Сири тверді. Загальні технічні умови |
ДСТУ 5081:2008 Продукти томатні концентровані. Загальні технічні умови |
ДСТУ 5035:2008 Журавлина свіжа. Технічні умови |
ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові. Технічні умови |