Показано матеріалів: 1771-1780
ДСТУ ISO 3594-2001 Жир молочний. Виявляння рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод) |
ДСТУ ISO 488:2007 МОЛОКО Визначання масової частки жиру |
ДСТУ 7183:2010 ПЛОДИ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР СВІЖІ |
ДСТУ 7174:2010 ЧАЙ ЧОРНИЙ БАЙХОВИЙ |
ДСТУ ГОСТ 19977:2008 Плита-заготовка виштовхувачів прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром понад 190 мм. Конструкція і розміри |
ДСТУ 7159:2010 Консерви |
ДСТУ 7153:2010 МІНЕРАЛЬНІ ТА ПИТНІ ВОДИ, РОЗЛИТІ В ПОЛІМЕРНІ ПЛЯШКИ МАРКИ ПЕТФ |
ДСТУ 7065:2009 БРИНЗА |
ДСТУ 7044:2009 Вироби хлібобулочні. Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначання органолептичних показників i маси виробів |
ДСТУ 7043:2009 Вироби макаронні. Загальні технічні умови |