У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1771-1780
Сторінки: « 1 2 ... 176 177 178 179 180 ... 234 235 »


ДСТУ 4803:2007 

Торти і тістечка.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1980 | Додав: KSV | Дата: 19.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4735:2007

Морозиво з комбінованим складом сировини.
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2098 | Додав: KSV | Дата: 18.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4734:2007

Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід.
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1950 | Додав: KSV | Дата: 15.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19974:2008

Плита-заготовка проміжна прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром понад 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 788 | Додав: KSV | Дата: 14.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4733:2007 
Морозиво молочне. вершкове. пломбір.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2024 | Додав: KSV | Дата: 13.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4700:2006 
Коньяки України.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1419 | Додав: KSV | Дата: 12.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4697:2006

Томати консервовані.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1113 | Додав: KSV | Дата: 11.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4683:2006 

Вироби кондитерські.

Методи визначення органолептичних показників якості. розмірів. маси нетто і складових частин 

ДСТУ | Переглядів: 2445 | Додав: KSV | Дата: 08.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4671:2006 

Продукти з яловичини і баранини варені. копчено-варені. сирокопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 899 | Додав: KSV | Дата: 06.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4670:2006

Продукти з яловичини та свинини варені. копчено-варені.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1111 | Додав: KSV | Дата: 05.08.2014 | Коментарі (0)