У категорії матеріалів: 2377
Показано матеріалів: 1771-1780
Сторінки: « 1 2 ... 176 177 178 179 180 ... 237 238 »


ДСТУ ISO 3594-2001

Жир молочний.

Виявляння рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод)

ДСТУ | Переглядів: 866 | Додав: KSV | Дата: 01.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 488:2007

МОЛОКО

Визначання масової частки жиру
Жироміри Ґербера

ДСТУ | Переглядів: 753 | Додав: KSV | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7183:2010

ПЛОДИ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР СВІЖІ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 839 | Додав: KSV | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7174:2010

ЧАЙ ЧОРНИЙ БАЙХОВИЙ
ФАСОВАНИЙ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1620 | Додав: KSV | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19977:2008

Плита-заготовка виштовхувачів прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром понад 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 731 | Додав: KSV | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7159:2010

Консерви
СОКИ ВІДНОВЛЕНІ
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1271 | Додав: KSV | Дата: 24.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7153:2010

МІНЕРАЛЬНІ ТА ПИТНІ ВОДИ, РОЗЛИТІ В ПОЛІМЕРНІ ПЛЯШКИ МАРКИ ПЕТФ
Метод визначення діоксиду вуглецю

ДСТУ | Переглядів: 809 | Додав: KSV | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7065:2009

БРИНЗА
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1151 | Додав: KSV | Дата: 22.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7044:2009

Вироби хлібобулочні.

Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначання органолептичних показників i маси виробів

ДСТУ | Переглядів: 1365 | Додав: KSV | Дата: 19.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7043:2009

Вироби макаронні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 11161 | Додав: KSV | Дата: 17.09.2014 | Коментарі (0)