У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1781-1790
Сторінки: « 1 2 ... 177 178 179 180 181 ... 234 235 »


ДСТУ 4669:2006

Сири напівтверді.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 889 | Додав: KSV | Дата: 04.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4668:2006

Продукти зі свинини варені. копчено-варені. копчено-запечені. запечені. смажені. сирокопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3330 | Додав: KSV | Дата: 01.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19973:2008

Плита-заготовка проміжна прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 723 | Додав: KSV | Дата: 31.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4656:2006 

Яйця перепелині харчові та інкубаційні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1096 | Додав: KSV | Дата: 30.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4646:2006 

Спирт етиловий. горілки. напої лікеро-горілчані.

Газохроматографічний метод визначання справжності 

ДСТУ | Переглядів: 828 | Додав: KSV | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4636:2006

Консерви.

Суміші овочеві зимові.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 780 | Додав: KSV | Дата: 28.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4634:2006 

Концентрати харчові.

Сніданки сухі.

Пластівці круп'яні.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 970 | Додав: KSV | Дата: 25.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4623:2006

Цукор білий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1859 | Додав: KSV | Дата: 24.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4621:2006 

Кислота молочна харчова.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 995 | Додав: KSV | Дата: 23.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4619:2006 

Вироби кондитерські.

Правила приймання. методи відбору та підготовки проб 

ДСТУ | Переглядів: 3236 | Додав: KSV | Дата: 22.07.2014 | Коментарі (0)