Показано матеріалів: 1781-1790
ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови |
ДСТУ ГОСТ 19978:2008 Плита-заготовка виштовхувачів прес-форм для виплавлюваних моделей з прямокутними матрицями. Конструкція і розміри |
ДСТУ 4584:2006 Палички хлібні. Загальні технічні умови |
ДСТУ 3718:2007 Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе. муси. пудинги. концентрати молочні. Загальні технічні умови |
ДСТУ-Н 7182:2010 Молочна та м'ясна промисловість. Правила розроблення, оформлення та вимоги до змісту технологічної інструкції |
ДСТУ ISO 3634:2004 ПРОДУКТИ ОВОЧЕВІ |
ДСТУ ISO 3594-2001 Жир молочний. Виявляння рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод) |
ДСТУ ISO 488:2007 МОЛОКО Визначання масової частки жиру |
ДСТУ 7183:2010 ПЛОДИ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР СВІЖІ |
ДСТУ 7174:2010 ЧАЙ ЧОРНИЙ БАЙХОВИЙ |