MENU
У категорії матеріалів: 2393
Показано матеріалів: 1781-1790
Сторінки: « 1 2 ... 177 178 179 180 181 ... 239 240 »


ДСТУ 4585:2006

Вироби хлібобулочні здобні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2089 | Додав: KSV | Дата: 10.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19978:2008

Плита-заготовка виштовхувачів прес-форм для виплавлюваних моделей з прямокутними матрицями.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 754 | Додав: KSV | Дата: 09.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4584:2006
Вироби хлібобулочні.

Палички хлібні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 974 | Додав: KSV | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 3718:2007

Концентрати харчові.

Солодкі страви.

Желе. муси. пудинги. концентрати молочні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2366 | Додав: KSV | Дата: 07.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ-Н 7182:2010

Молочна та м'ясна промисловість.

Правила розроблення, оформлення та вимоги до змісту технологічної інструкції

ДСТУ | Переглядів: 1569 | Додав: KSV | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 3634:2004

ПРОДУКТИ ОВОЧЕВІ
Визначання вмісту хлоридів
(контрольний метод)

ДСТУ | Переглядів: 795 | Додав: KSV | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 3594-2001

Жир молочний.

Виявляння рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод)

ДСТУ | Переглядів: 890 | Додав: KSV | Дата: 01.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 488:2007

МОЛОКО

Визначання масової частки жиру
Жироміри Ґербера

ДСТУ | Переглядів: 779 | Додав: KSV | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7183:2010

ПЛОДИ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР СВІЖІ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 865 | Додав: KSV | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7174:2010

ЧАЙ ЧОРНИЙ БАЙХОВИЙ
ФАСОВАНИЙ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1675 | Додав: KSV | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)