У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1931-1940
Сторінки: « 1 2 ... 192 193 194 195 196 ... 234 235 »


ДСТУ 2641:2007
Продукти рибні.
Пакування 
ДСТУ | Переглядів: 1403 | Додав: KSV | Дата: 29.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2407:2005
Суміші з борошна для млинців і оладок.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1350 | Додав: KSV | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2212:2003
Молочна промисловiсть.
Виробництво молока та кисломолочних продуктiв.
Термiни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 2277 | Додав: KSV | Дата: 27.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2418-2003
Концентрати харчові.
Солодкі страви.
Киселі.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1693 | Додав: KSV | Дата: 26.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 8022:2006
Поверхнево-активні речовини. 
Визначення змочувальної здатності методом занурювання
ДСТУ | Переглядів: 1156 | Додав: KSV | Дата: 22.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 6839:2006 
Поверхнево-активні аніонні речовини. 
Метод визначення розчинності у воді
ДСТУ | Переглядів: 792 | Додав: KSV | Дата: 21.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 4319:2005 
Речовини поверхнево-активні.
Засоби мийні для прання тканин.
Настанови щодо проведення порівняльних випробувань
ДСТУ | Переглядів: 1123 | Додав: KSV | Дата: 20.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 4312:2005 
Речовини поверхнево-активні.
Оцінювання окремих видів дій під час прання.
Методи аналізу та випробування чистого контрольного зразка бавовняної тканини
ДСТУ | Переглядів: 1406 | Додав: KSV | Дата: 19.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 2870:2006 
Поверхнево-активні речовини.
Засоби мийні.
Визначення аніонних поверхнево-активних речовин, які гідролізуються та не гідролізуються у кислому середовищі
ДСТУ | Переглядів: 928 | Додав: KSV | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 2869:2006
 Поверхнево-активні речовини.
Засоби мийні.
Аніонні поверхнево-активні речовини, що гідролізуються в лужному середовищі.
Визначення аніонних поверхнево-активних речовин, які гідролізуються та не гідролізуються
ДСТУ | Переглядів: 972 | Додав: KSV | Дата: 14.11.2013 | Коментарі (0)