У категорії матеріалів: 2376
Показано матеріалів: 1931-1940
Сторінки: « 1 2 ... 192 193 194 195 196 ... 237 238 »


ДСТУ 4283.1:2007
Консерви.
Соки та сокові продукти.
Частина 1. Терміни та визначення 
ДСТУ | Переглядів: 1981 | Додав: KSV | Дата: 15.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4282:2004
Солод пивоварний ячмінний.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 2101 | Додав: KSV | Дата: 14.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4286:2004 
Крохмаль картопляний.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 5378 | Додав: KSV | Дата: 10.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4281:2004
 Заклади ресторанного господарства.
Класифікація 
ДСТУ | Переглядів: 4298 | Додав: KSV | Дата: 09.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4273:2003 
Молоко та вершки сухі.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 3739 | Додав: KSV | Дата: 08.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4257:2003
Напої лікеро-горілчані.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 7200 | Додав: KSV | Дата: 07.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4250:2003
Продукти з меленого зерна.
Визначання кислотного числа жиру
ДСТУ | Переглядів: 984 | Додав: KSV | Дата: 03.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4246:2003
Сіль для промислового переробляння.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 2972 | Додав: KSV | Дата: 02.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4188:2003
Халва.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 3304 | Додав: KSV | Дата: 01.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4221:2003
Спирт етиловий ректифікований.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 7040 | Додав: KSV | Дата: 01.01.2014 | Коментарі (0)