У категорії матеріалів: 2376
Показано матеріалів: 1931-1940
Показано матеріалів: 1931-1940
Сортувати за:
Датою ·
Назвою ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядах
ДСТУ 4283.1:2007 Консерви. Соки та сокові продукти. Частина 1. Терміни та визначення |
ДСТУ 4282:2004 Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4286:2004 Крохмаль картопляний. Технічні умови |
ДСТУ 4281:2004 Заклади ресторанного господарства. Класифікація |
ДСТУ 4273:2003 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4257:2003 Напої лікеро-горілчані. Технічні умови |
ДСТУ 4250:2003 Продукти з меленого зерна. Визначання кислотного числа жиру |
ДСТУ 4246:2003 Сіль для промислового переробляння. Технічні умови |
ДСТУ 4188:2003 Халва. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4221:2003 Спирт етиловий ректифікований. Технічні умови |