У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1911-1920
Сторінки: « 1 2 ... 190 191 192 193 194 ... 234 235 »


ДСТУ 4246:2003
Сіль для промислового переробляння.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 2829 | Додав: KSV | Дата: 02.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4188:2003
Халва.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 3223 | Додав: KSV | Дата: 01.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4221:2003
Спирт етиловий ректифікований.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 6858 | Додав: KSV | Дата: 01.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ EN 980:2007
Cимволи графічні для маркування медичних виробів
ДСТУ | Переглядів: 3601 | Додав: KSV | Дата: 27.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 3864-1:2005 
Графічні символи.
Кольори та знаки безпеки.
Частина 1. Принципи проектування знаків безпеки для робочих місць та місць громадського призначення
ДСТУ | Переглядів: 7206 | Додав: KSV | Дата: 26.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4102-2002 
Кавопродукти.
Методи визначання масової частки кофеїну 
ДСТУ | Переглядів: 1230 | Додав: KSV | Дата: 25.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4084-2001
Консерви фруктові пюреподібні для дитячого харчування.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1774 | Додав: KSV | Дата: 24.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4069-2002 
Напої безалкогольні.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 5164 | Додав: KSV | Дата: 20.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4052-2001
Крекер.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1610 | Додав: KSV | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 3946-2000 
Система розроблення і поставлення продукції на виробництво.
Продукція харчова.
Основні положення
ДСТУ | Переглядів: 1792 | Додав: KSV | Дата: 18.12.2013 | Коментарі (0)