У категорії матеріалів: 2377
Показано матеріалів: 1901-1910
Показано матеріалів: 1901-1910
Сортувати за:
Датою ·
Назвою ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядах
ДСТУ 4427:2005 Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4426:2005 М'ясо. Яловичина у відрубах. Технічні умови |
ДСТУ 4424:2005 М'ясна промисловість. Виробництво м'ясних продуктів. Терміни та визначення понять |
ДСТУ 4422:2005 Молочна промисловість. Виробництво масла. Терміни та визначення понять |
ДСТУ 4421:2005 Сири тверді (український асортимент). Технічні умови |
ДСТУ 4420:2005 Молочна промисловість. Виробництво сиру. Терміни та визначення понять |
ДСТУ 4418:2005 Сметана. Технічні умови |
ДСТУ 4417:2005 Кефір. Технічні умови |
ДСТУ 4404:2005 Консерви молочні. Молоко згущене стерилізоване в банках. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове. Технічні умови |