У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1891-1900
Сторінки: « 1 2 ... 188 189 190 191 192 ... 234 235 »


ДСТУ 4374:2005
Цукор-пісок та цукор-рафінад.
Метод визначання пластівців
ДСТУ | Переглядів: 992 | Додав: KSV | Дата: 05.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4349:2004 
Олії.
Методи відбирання проб
ДСТУ | Переглядів: 2119 | Додав: KSV | Дата: 04.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4333:2004
Мармелад.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 2564 | Додав: KSV | Дата: 31.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4330:2004 
Маргарини м'які.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1306 | Додав: KSV | Дата: 30.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4326:2004 
Ірис.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1585 | Додав: KSV | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4324:2004 
Молочна промисловість.
Виробництво молочних консервів.
Терміни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 1027 | Додав: KSV | Дата: 28.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4323:2004
Цукор.
Методи визначання мікробіологічних показників 
ДСТУ | Переглядів: 1032 | Додав: KSV | Дата: 24.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4322:2004
Цукор.
Визначання діоксиду сірки розаніліновим колориметричним методом
ДСТУ | Переглядів: 890 | Додав: KSV | Дата: 23.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4321:2004 
Цукор.
Визначання нерозчинних речовин методом мембранного фільтрування
ДСТУ | Переглядів: 808 | Додав: KSV | Дата: 22.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4307:2004 
Сіль йодована.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1113 | Додав: KSV | Дата: 21.01.2014 | Коментарі (0)