У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1871-1880
Показано матеріалів: 1871-1880
Сортувати за:
Датою ·
Назвою ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядах
ДСТУ 4430:2005 Сальтисони. Технічні умови |
ДСТУ 4429:2005 Галети. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4427:2005 Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4426:2005 М'ясо. Яловичина у відрубах. Технічні умови |
ДСТУ 4424:2005 М'ясна промисловість. Виробництво м'ясних продуктів. Терміни та визначення понять |
ДСТУ 4422:2005 Молочна промисловість. Виробництво масла. Терміни та визначення понять |
ДСТУ 4421:2005 Сири тверді (український асортимент). Технічні умови |
ДСТУ 4420:2005 Молочна промисловість. Виробництво сиру. Терміни та визначення понять |
ДСТУ 4418:2005 Сметана. Технічні умови |
ДСТУ 4417:2005 Кефір. Технічні умови |