У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1871-1880
Сторінки: « 1 2 ... 186 187 188 189 190 ... 234 235 »


ДСТУ 4430:2005 
Сальтисони.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1384 | Додав: KSV | Дата: 12.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4429:2005
Галети.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1100 | Додав: KSV | Дата: 12.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4427:2005
Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 2805 | Додав: KSV | Дата: 07.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4426:2005
М'ясо.
Яловичина у відрубах.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1746 | Додав: KSV | Дата: 06.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4424:2005
М'ясна промисловість.
Виробництво м'ясних продуктів.
Терміни та визначення понять 
ДСТУ | Переглядів: 2402 | Додав: KSV | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4422:2005
Молочна промисловість.
Виробництво масла.
Терміни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 1170 | Додав: KSV | Дата: 04.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4421:2005
Сири тверді (український асортимент).
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1702 | Додав: KSV | Дата: 28.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4420:2005
Молочна промисловість.
Виробництво сиру.
Терміни та визначення понять 
ДСТУ | Переглядів: 1006 | Додав: KSV | Дата: 27.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4418:2005 
Сметана.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 2521 | Додав: KSV | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4417:2005
Кефір.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1801 | Додав: KSV | Дата: 25.02.2014 | Коментарі (0)