MENU
У категорії матеріалів: 2394
Показано матеріалів: 1871-1880
Сторінки: « 1 2 ... 186 187 188 189 190 ... 239 240 »


ДСТУ 4541:2006

Продукти молочні для дитячого харчування.

Вершки стерилізовані для дітей.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 941 | Додав: KSV | Дата: 27.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19969:2008

Обойми рухливі прес-форм для виплавлюваних моделей з прямокутними матрицями.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 890 | Додав: KSV | Дата: 27.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4539:2006

Простокваша.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1272 | Додав: KSV | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4540:2006

Напої ацидофільні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 920 | Додав: KSV | Дата: 22.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4538:2006 

Текстурат соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 927 | Додав: KSV | Дата: 21.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4536:2006

Олії купажовані.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 915 | Додав: KSV | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4532:2006 

Ковбаси варено-копчені з м'яса птиці.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1097 | Додав: KSV | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4531:2006 

Вироби з м'яса птиці варені. копчено-варені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1281 | Додав: KSV | Дата: 15.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4530:2006 

Ковбаси напівкопчені з м'яса птиці.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1442 | Додав: KSV | Дата: 14.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4529:2006 

Ковбаси варені з м'яса птиці та м'яса кролів.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1308 | Додав: KSV | Дата: 13.05.2014 | Коментарі (0)