У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1861-1870
Сторінки: « 1 2 ... 185 186 187 188 189 ... 234 235 »


ДСТУ 4445:2005 

Спреди та суміші жирові.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3154 | Додав: KSV | Дата: 28.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4444:2005

Субпродукти кролів.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 926 | Додав: KSV | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4443:2005

Консерви із м'яса птиці та субпродуктів.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1201 | Додав: KSV | Дата: 26.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4440:2005 

Креветки морожені.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1110 | Додав: KSV | Дата: 25.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4436:2005 

Ковбаси варені. сосиски. сардельки. хліби м'ясні.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 7334 | Додав: KSV | Дата: 21.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4435:2005 

Ковбаси напівкопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3074 | Додав: KSV | Дата: 20.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4434:2005
Бульйони харчові.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1075 | Додав: KSV | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4433:2005
Ковбаси смажені.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1019 | Додав: KSV | Дата: 18.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4432:2005
Паштети м'ясні.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1887 | Додав: KSV | Дата: 14.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4431:2005
Продукти делікатесні з м'яса поросят і телят.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 914 | Додав: KSV | Дата: 13.03.2014 | Коментарі (0)