MENU
У категорії матеріалів: 2394
Показано матеріалів: 1851-1860
Сторінки: « 1 2 ... 184 185 186 187 188 ... 239 240 »


ДСТУ 2362-94

Велосипеди.

Рулі.

Основні розміри і технічні вимоги 

ДСТУ | Переглядів: 1133 | Додав: KSV | Дата: 26.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 2361-95

Велосипеди.

Ободи коліс.

Основні розміри і технічні вимоги 

ДСТУ | Переглядів: 1032 | Додав: KSV | Дата: 25.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 878:2006

Води мінеральні природні фасовані.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1472 | Додав: KSV | Дата: 24.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19971:2008

Обойми нерухомі прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром понад 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 820 | Додав: KSV | Дата: 23.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 691:2004

Чорниця свiжа.

Технiчнi умови

ДСТУ | Переглядів: 1015 | Додав: KSV | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4591:2006

Ковбаси варено-копчені.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 4498 | Додав: KSV | Дата: 19.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4590:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2823 | Додав: KSV | Дата: 18.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4589:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1634 | Додав: KSV | Дата: 17.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4582:2006 

Система розроблення і поставлення продукції на виробництво.

Хліб та хлібобулочні вироби.

Основні положення 

ДСТУ | Переглядів: 1275 | Додав: KSV | Дата: 13.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4565:2006 

Ряжанка та варенець.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1536 | Додав: KSV | Дата: 12.06.2014 | Коментарі (0)