У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1851-1860
Сторінки: « 1 2 ... 184 185 186 187 188 ... 234 235 »


ДСТУ 4464:2005

Глюкоза кристалічна гідратна.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1125 | Додав: KSV | Дата: 16.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4463:2005

Маргарини. жири кондитерські та для молочної промисловості.

Правила приймання та методи випробування

ДСТУ | Переглядів: 1695 | Додав: KSV | Дата: 15.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4460:2005 

Рулети бісквітні.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1330 | Додав: KSV | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4459:2005

Пепсини харчові.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 910 | Додав: KSV | Дата: 10.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4458:2005 

Концентрати білкові молочні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1041 | Додав: KSV | Дата: 09.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4455:2005

Жири тваринні і рослинні та олії.

Метод визначання температури спалаху 

ДСТУ | Переглядів: 1268 | Додав: KSV | Дата: 08.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4453:2005 

Сардини солоні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 850 | Додав: KSV | Дата: 04.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4451:2005 

Консерви м'ясні.

Шинкові.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 898 | Додав: KSV | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4450:2005 

Консерви м'ясні.

М'ясо тушковане.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2695 | Додав: KSV | Дата: 02.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4449:2005 

Консерви м'ясні.

Сніданки м'ясні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1674 | Додав: KSV | Дата: 01.04.2014 | Коментарі (0)