Показано матеріалів: 1831-1840
ДСТУ 4536:2006 Олії купажовані. Технічні умови |
ДСТУ 4532:2006 Ковбаси варено-копчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4531:2006 Вироби з м'яса птиці варені. копчено-варені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4530:2006 Ковбаси напівкопчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4529:2006 Ковбаси варені з м'яса птиці та м'яса кролів. Загальні технічні умови |
ДСТУ ГОСТ 19968:2008 Обойми рухливі прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром понад 190 мм. Конструкція і розміри |
ДСТУ 4514:2006 Риба, інші водні живі ресурси та харчова продукція з них. Визначання хлорорганічних пестицидів та полі хлорованих біфенілів методом газорідинної хроматографії |
ДСТУ 4505:2005 Кекси. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4638:2006 Шрот соняшниковий. Технічні умови |
ДСТУ 4522:2006 Жито. Технічні умови |