MENU
У категорії матеріалів: 2394
Показано матеріалів: 1821-1830
Сторінки: « 1 2 ... 181 182 183 184 185 ... 239 240 »


ДСТУ 4700:2006 
Коньяки України.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1507 | Додав: KSV | Дата: 12.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4697:2006

Томати консервовані.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1194 | Додав: KSV | Дата: 11.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4683:2006 

Вироби кондитерські.

Методи визначення органолептичних показників якості. розмірів. маси нетто і складових частин 

ДСТУ | Переглядів: 2626 | Додав: KSV | Дата: 08.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4671:2006 

Продукти з яловичини і баранини варені. копчено-варені. сирокопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 958 | Додав: KSV | Дата: 06.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4670:2006

Продукти з яловичини та свинини варені. копчено-варені.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1188 | Додав: KSV | Дата: 05.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4669:2006

Сири напівтверді.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 962 | Додав: KSV | Дата: 04.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4668:2006

Продукти зі свинини варені. копчено-варені. копчено-запечені. запечені. смажені. сирокопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3540 | Додав: KSV | Дата: 01.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19973:2008

Плита-заготовка проміжна прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 779 | Додав: KSV | Дата: 31.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4656:2006 

Яйця перепелині харчові та інкубаційні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1190 | Додав: KSV | Дата: 30.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4646:2006 

Спирт етиловий. горілки. напої лікеро-горілчані.

Газохроматографічний метод визначання справжності 

ДСТУ | Переглядів: 906 | Додав: KSV | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)