Показано матеріалів: 1821-1830
ДСТУ 4700:2006 Технічні умови |
ДСТУ 4697:2006 Томати консервовані. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4683:2006 Вироби кондитерські. Методи визначення органолептичних показників якості. розмірів. маси нетто і складових частин |
ДСТУ 4671:2006 Продукти з яловичини і баранини варені. копчено-варені. сирокопчені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4670:2006 Продукти з яловичини та свинини варені. копчено-варені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4669:2006 Сири напівтверді. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені. копчено-варені. копчено-запечені. запечені. смажені. сирокопчені. Загальні технічні умови |
ДСТУ ГОСТ 19973:2008 Плита-заготовка проміжна прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм. Конструкція і розміри |
ДСТУ 4656:2006 Яйця перепелині харчові та інкубаційні. Технічні умови |
ДСТУ 4646:2006 Спирт етиловий. горілки. напої лікеро-горілчані. Газохроматографічний метод визначання справжності |