Показано матеріалів: 1811-1820
ДСТУ 4591:2006 Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4590:2006 Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови |
ДСТУ 4589:2006 Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови |
ДСТУ 4582:2006 Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Хліб та хлібобулочні вироби. Основні положення |
ДСТУ 4565:2006 Ряжанка та варенець. Технічні умови |
ДСТУ 4564:2006 Мінарини. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4558:2006 Сир пошехонський. Технічні умови |
ДСТУ ГОСТ 19970:2008 Обойми нерухомі прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм. Конструкція і розміри |
ДСТУ 4556:2006 Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні умови |
ДСТУ 4555:2006 Маслянка суха. Технічні умови |