У категорії матеріалів: 2394
Показано матеріалів: 1811-1820
ДСТУ 4866:2007
Цукор.
Методи визначення кольоровості і каламутності розчину
ДСТУ |
Переглядів: 1075 |
Додав: KSV |
Дата: 27.08.2014
|
|
ДСТУ 4856:2007
ПРОДУКЦІЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Правила приймання та методи відбирання проб
ДСТУ |
Переглядів: 1421 |
Додав: KSV |
Дата: 26.08.2014
|
|
ДСТУ 4855:2007
ПРОДУКЦІЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Методи визначення сухих речовин
ДСТУ |
Переглядів: 1244 |
Додав: KSV |
Дата: 25.08.2014
|
|
ДСТУ 4807:2007
ВИНА ІГРИСТІ
Технічні умови
ДСТУ |
Переглядів: 886 |
Додав: KSV |
Дата: 22.08.2014
|
|
ДСТУ 4806:2007
Вина.
Загальні технічні умови
ДСТУ |
Переглядів: 1426 |
Додав: KSV |
Дата: 20.08.2014
|
|
ДСТУ 4803:2007
Торти і тістечка.
Загальні технічні умови
ДСТУ |
Переглядів: 2099 |
Додав: KSV |
Дата: 19.08.2014
|
|
ДСТУ 4735:2007
Морозиво з комбінованим складом сировини.
Загальні технічні умови
ДСТУ |
Переглядів: 2208 |
Додав: KSV |
Дата: 18.08.2014
|
|
ДСТУ 4734:2007
Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід.
Загальні технічні умови
ДСТУ |
Переглядів: 2071 |
Додав: KSV |
Дата: 15.08.2014
|
|
ДСТУ ГОСТ 19974:2008
Плита-заготовка проміжна прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром понад 190 мм.
Конструкція і розміри
ДСТУ |
Переглядів: 833 |
Додав: KSV |
Дата: 14.08.2014
|
|
ДСТУ 4733:2007
Морозиво молочне. вершкове. пломбір.
Загальні технічні умови
ДСТУ |
Переглядів: 2163 |
Додав: KSV |
Дата: 13.08.2014
|
|