MENU
У категорії матеріалів: 2394
Показано матеріалів: 1811-1820
Сторінки: « 1 2 ... 180 181 182 183 184 ... 239 240 »


ДСТУ 4866:2007 

Цукор.

Методи визначення кольоровості і каламутності розчину

ДСТУ | Переглядів: 1075 | Додав: KSV | Дата: 27.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4856:2007

ПРОДУКЦІЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Правила приймання та методи відбирання проб

ДСТУ | Переглядів: 1421 | Додав: KSV | Дата: 26.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4855:2007

ПРОДУКЦІЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Методи визначення сухих речовин

ДСТУ | Переглядів: 1244 | Додав: KSV | Дата: 25.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4807:2007

ВИНА ІГРИСТІ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 886 | Додав: KSV | Дата: 22.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4806:2007 

Вина.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1426 | Додав: KSV | Дата: 20.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4803:2007 

Торти і тістечка.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2099 | Додав: KSV | Дата: 19.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4735:2007

Морозиво з комбінованим складом сировини.
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2208 | Додав: KSV | Дата: 18.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4734:2007

Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід.
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2071 | Додав: KSV | Дата: 15.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19974:2008

Плита-заготовка проміжна прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром понад 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 833 | Додав: KSV | Дата: 14.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4733:2007 
Морозиво молочне. вершкове. пломбір.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2163 | Додав: KSV | Дата: 13.08.2014 | Коментарі (0)