У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1811-1820
Сторінки: « 1 2 ... 180 181 182 183 184 ... 234 235 »


ДСТУ 4591:2006

Ковбаси варено-копчені.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 4315 | Додав: KSV | Дата: 19.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4590:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2436 | Додав: KSV | Дата: 18.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4589:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1436 | Додав: KSV | Дата: 17.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4582:2006 

Система розроблення і поставлення продукції на виробництво.

Хліб та хлібобулочні вироби.

Основні положення 

ДСТУ | Переглядів: 1164 | Додав: KSV | Дата: 13.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4565:2006 

Ряжанка та варенець.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1424 | Додав: KSV | Дата: 12.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4564:2006 

Мінарини.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 847 | Додав: KSV | Дата: 11.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4558:2006 

Сир пошехонський.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 681 | Додав: KSV | Дата: 10.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19970:2008

Обойми нерухомі прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 886 | Додав: KSV | Дата: 09.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4556:2006 

Молоко сухе швидкорозчинне.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 969 | Додав: KSV | Дата: 06.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4555:2006 

Маслянка суха.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 811 | Додав: KSV | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)