У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1401-1410
Показано матеріалів: 1401-1410
Сортувати за:
Датою ·
Назвою ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядах
ДСТУ ISO 19011:2003 Настанови щодо здійснення аудитів систем управління якістю і (або) екологічного управління |
ДСТУ ISO 22000:2007 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга |
ДСТУ ISO 2599:2006 Руди залізні. Визначення фосфору титрометричним методом |
ДСТУ ISO 2602:2006 ПОДАВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИПРОБУВАННЯ СТАТИСТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ СЕРЕДНЬОГО ЗНАЧЕННЯ Довірчий інтервал |
ДСТУ ISO 2631-1:2004 Вібрація та удар механічні. Оцінка впливу загальної вібрації на людину. Частина 1. Загальні вимоги |
ДСТУ ISO 2631-2:2004 Вібрація та удар механічні. Оцінювання впливу загальної вібрації на людину. Частина 2. Вібрація в будівлях (від 1 Гц до 80 Гц) |
ДСТУ ISO 2701:2006 ДРІТ ТЯГНУТИЙ ДЛЯ НЕЛЕГОВАНИХ СТАЛЕВИХ ДРОТЯНИХ КАНАТІВ ЗАГАЛЬНОЇ ПРИЗНАЧЕНОСТІ Правила приймання |
ДСТУ ISO 2738:2009 МАТЕРІАЛИ ПРОНИКНІ МЕТАЛЕВІ СПЕЧЕНІ, КРІМ ТВЕРДИХ СПЛАВІВ Метод визначення щільності, вмісту мастила та відкритої поруватості |
ДСТУ ISO 2768-1-2001 Основні допуски. Частина 1. Допуски на лінійні та кутові розміри без спеціального позначення допусків |
ДСТУ ISO 2768-2-2001Основні допуски.Частина 2. Допуски геометричні для елементів без спеціального позначення допусків |