MENU
У категорії матеріалів: 2391
Показано матеріалів: 1431-1440
Сторінки: « 1 2 ... 142 143 144 145 146 ... 239 240 »


ДСТУ ISO 14159:2005
БЕЗПЕЧНІСТЬ МАШИН
ВИМОГИ ГІГІЄНИ ДО КОНСТРУКЦІЇ МАШИН
ДСТУ | Переглядів: 1080 | Додав: KSV | Дата: 02.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 15147:2006
СТРІЧКИ КОНВЕЄРНІ ЛЕГКІ
Допуски ширин і довжин різаних легких конвеєрних стрічок
ДСТУ | Переглядів: 960 | Додав: KSV | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 15161:2004
Настанови щодо застосовування ДСТУ ІSO 9001:2001 у виробництві харчових продуктів та напоїв
ДСТУ | Переглядів: 1594 | Додав: KSV | Дата: 03.10.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 15903:2004 
Якість грунту.
Форма запису інформації щодо грунту й ділянки
ДСТУ | Переглядів: 975 | Додав: KSV | Дата: 04.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 1737-2002 
Молоко згущене без цукру та молоко згущене з цукром.
Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (Контрольний метод)
ДСТУ | Переглядів: 1050 | Додав: KSV | Дата: 13.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 19011:2003 

Настанови щодо здійснення аудитів систем управління якістю і (або) екологічного управління

ДСТУ | Переглядів: 1311 | Додав: KSV | Дата: 28.03.2015 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 19011:2019

НАСТАНОВИ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ АУДИТІВ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ

NASTANOVY ŠČODO PROVEDENNJA AUDYTIV SYSTEM UPRAVLINNJA
ДСТУ | Переглядів: 46 | Додав: sergzmi | Дата: 05.10.2024 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 22000:2007
Системи керування безпечністю харчових продуктів.
Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
ДСТУ | Переглядів: 3171 | Додав: KSV | Дата: 02.10.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 2599:2006
Руди залізні.
Визначення фосфору титрометричним методом
ДСТУ | Переглядів: 998 | Додав: KSV | Дата: 13.12.2012 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 2602:2006
ПОДАВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИПРОБУВАННЯ СТАТИСТИЧНЕ
ОЦІНЮВАННЯ СЕРЕДНЬОГО ЗНАЧЕННЯ
Довірчий інтервал
ДСТУ | Переглядів: 1199 | Додав: KSV | Дата: 30.05.2013 | Коментарі (0)