У категорії матеріалів: 2391
Показано матеріалів: 1431-1440
Показано матеріалів: 1431-1440
Сортувати за:
Датою ·
Назвою ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядах
ДСТУ ISO 14159:2005 БЕЗПЕЧНІСТЬ МАШИН ВИМОГИ ГІГІЄНИ ДО КОНСТРУКЦІЇ МАШИН |
ДСТУ ISO 15147:2006 СТРІЧКИ КОНВЕЄРНІ ЛЕГКІ Допуски ширин і довжин різаних легких конвеєрних стрічок |
ДСТУ ISO 15161:2004 Настанови щодо застосовування ДСТУ ІSO 9001:2001 у виробництві харчових продуктів та напоїв |
ДСТУ ISO 15903:2004 Якість грунту. Форма запису інформації щодо грунту й ділянки |
ДСТУ ISO 1737-2002 Молоко згущене без цукру та молоко згущене з цукром. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (Контрольний метод) |
ДСТУ ISO 19011:2003 Настанови щодо здійснення аудитів систем управління якістю і (або) екологічного управління |
ДСТУ ISO 19011:2019
НАСТАНОВИ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ АУДИТІВ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯNASTANOVY ŠČODO PROVEDENNJA AUDYTIV SYSTEM UPRAVLINNJA |
ДСТУ ISO 22000:2007 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга |
ДСТУ ISO 2599:2006 Руди залізні. Визначення фосфору титрометричним методом |
ДСТУ ISO 2602:2006 ПОДАВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИПРОБУВАННЯ СТАТИСТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ СЕРЕДНЬОГО ЗНАЧЕННЯ Довірчий інтервал |