У категорії матеріалів: 2376
Показано матеріалів: 1961-1970
Сторінки: « 1 2 ... 195 196 197 198 199 ... 237 238 »


ДСТУ 2418-2003
Концентрати харчові.
Солодкі страви.
Киселі.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1732 | Додав: KSV | Дата: 26.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 8022:2006
Поверхнево-активні речовини. 
Визначення змочувальної здатності методом занурювання
ДСТУ | Переглядів: 1183 | Додав: KSV | Дата: 22.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 6839:2006 
Поверхнево-активні аніонні речовини. 
Метод визначення розчинності у воді
ДСТУ | Переглядів: 822 | Додав: KSV | Дата: 21.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 4319:2005 
Речовини поверхнево-активні.
Засоби мийні для прання тканин.
Настанови щодо проведення порівняльних випробувань
ДСТУ | Переглядів: 1158 | Додав: KSV | Дата: 20.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 4312:2005 
Речовини поверхнево-активні.
Оцінювання окремих видів дій під час прання.
Методи аналізу та випробування чистого контрольного зразка бавовняної тканини
ДСТУ | Переглядів: 1439 | Додав: KSV | Дата: 19.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 2870:2006 
Поверхнево-активні речовини.
Засоби мийні.
Визначення аніонних поверхнево-активних речовин, які гідролізуються та не гідролізуються у кислому середовищі
ДСТУ | Переглядів: 960 | Додав: KSV | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 2869:2006
 Поверхнево-активні речовини.
Засоби мийні.
Аніонні поверхнево-активні речовини, що гідролізуються в лужному середовищі.
Визначення аніонних поверхнево-активних речовин, які гідролізуються та не гідролізуються
ДСТУ | Переглядів: 1006 | Додав: KSV | Дата: 14.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 1067:2004
Мило.
Визначення неомильних, неомилених та омильних неомилених речовин
ДСТУ | Переглядів: 986 | Додав: KSV | Дата: 13.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 1066:2004 
Мило.
Визначення вмісту гліцерину титриметричним методом
ДСТУ | Переглядів: 1178 | Додав: KSV | Дата: 12.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 685:2004 
Мило.
Визначення вмісту загальних кількостей лугу та жирових речовин
ДСТУ | Переглядів: 1055 | Додав: KSV | Дата: 08.11.2013 | Коментарі (0)