У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 1961-1970
Показано матеріалів: 1961-1970
Сортувати за:
Датою ·
Назвою ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядах
ДСТУ ISO 8421-3:2007 Протипожежний захист. Словник термінів. Частина 3. Пожежна сигналізація та оповіщування |
ДСТУ 2767-94 Керівництво з навантаження силових сухих трансформаторів |
ДСТУ EN 671-3:2005 Пожежна техніка. Кран-комплекти пожежні. Частина 3. Технічне обслуговування пожежних кран-комплектів із напівжорсткими і плоскоскладанами рукавами. Загальні вимоги |
ДСТУ 4161-2003 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги |
ДСТУ ISO 15161:2004 Настанови щодо застосовування ДСТУ ІSO 9001:2001 у виробництві харчових продуктів та напоїв |
ДСТУ ISO 22000:2007 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга |
ДСТУ 4518:2008 Продукти харчові. Споживче марковання. Загальні правила |
ДСТУ ISO/IEC 17000:2007 Оцінювання відповідності. Словник термінів і загальні принципи |
ДСТУ ISO/TR 10013-2003 Настанови з розробляння документації системи управління якістю |
ДСТУ ISO 8258-2001 Статистичний контроль. Контрольні карти Шухарта |