У категорії матеріалів: 2377
Показано матеріалів: 671-680
Сторінки: « 1 2 ... 66 67 68 69 70 ... 237 238 »


ДСТУ 4417:2005
Кефір.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1860 | Додав: KSV | Дата: 25.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4418:2005 
Сметана.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 2613 | Додав: KSV | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4420:2005
Молочна промисловість.
Виробництво сиру.
Терміни та визначення понять 
ДСТУ | Переглядів: 1051 | Додав: KSV | Дата: 27.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4421:2005
Сири тверді (український асортимент).
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1738 | Додав: KSV | Дата: 28.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4422:2005
Молочна промисловість.
Виробництво масла.
Терміни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 1212 | Додав: KSV | Дата: 04.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4423-1:2005

Інформація та документація.

Керування документаційними процесами.

Частина 1. Основні положення
ДСТУ | Переглядів: 640 | Додав: sergzmi | Дата: 01.07.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4423-2:2005

Інформація та документація

КЕРУВАННЯ ДОКУМЕНТАЦІЙНИМИ ПРОЦЕСАМИ

Частина 2. Настанови
ДСТУ | Переглядів: 536 | Додав: sergzmi | Дата: 07.07.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4424:2005
М'ясна промисловість.
Виробництво м'ясних продуктів.
Терміни та визначення понять 
ДСТУ | Переглядів: 2497 | Додав: KSV | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4426:2005
М'ясо.
Яловичина у відрубах.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1821 | Додав: KSV | Дата: 06.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4427:2005
Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 2869 | Додав: KSV | Дата: 07.03.2014 | Коментарі (0)