У категорії матеріалів: 2377
Показано матеріалів: 671-680
Показано матеріалів: 671-680
Сортувати за:
Датою ·
Назвою ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядах
ДСТУ 4417:2005 Кефір. Технічні умови |
ДСТУ 4418:2005 Сметана. Технічні умови |
ДСТУ 4420:2005 Молочна промисловість. Виробництво сиру. Терміни та визначення понять |
ДСТУ 4421:2005 Сири тверді (український асортимент). Технічні умови |
ДСТУ 4422:2005 Молочна промисловість. Виробництво масла. Терміни та визначення понять |
ДСТУ 4423-1:2005Інформація та документація.Керування документаційними процесами.Частина 1. Основні положення |
ДСТУ 4423-2:2005Інформація та документаціяКЕРУВАННЯ ДОКУМЕНТАЦІЙНИМИ ПРОЦЕСАМИЧастина 2. Настанови |
ДСТУ 4424:2005 М'ясна промисловість. Виробництво м'ясних продуктів. Терміни та визначення понять |
ДСТУ 4426:2005 М'ясо. Яловичина у відрубах. Технічні умови |
ДСТУ 4427:2005 Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені. Загальні технічні умови |