У категорії матеріалів: 2377
Показано матеріалів: 691-700
Показано матеріалів: 691-700
Сортувати за:
Датою ·
Назвою ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядах
ДСТУ 4443:2005 Консерви із м'яса птиці та субпродуктів. Технічні умови |
ДСТУ 4444:2005 Субпродукти кролів. Технічні умови |
ДСТУ 4445:2005 Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4446:2005ВЗУТТЯ ПОЖЕЖНИКА ЗАХИСНЕЗагальні технічні вимоги та методи випробування |
ДСТУ 4449:2005 Консерви м'ясні. Сніданки м'ясні. Технічні умови |
ДСТУ 4450:2005 Консерви м'ясні. М'ясо тушковане. Технічні умови |
ДСТУ 4451:2005 Консерви м'ясні. Шинкові. Технічні умови |
ДСТУ 4453:2005 Сардини солоні. Технічні умови |
ДСТУ 4455:2005 Жири тваринні і рослинні та олії. Метод визначання температури спалаху |
ДСТУ 4458:2005 Концентрати білкові молочні. Технічні умови |