У категорії матеріалів: 2377
Показано матеріалів: 781-790
Показано матеріалів: 781-790
Сортувати за:
Датою ·
Назвою ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядах
ДСТУ 4589:2006 Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови |
ДСТУ 4590:2006 Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови |
ДСТУ 4591:2006 Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4592:2006 Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови |
ДСТУ 4593:2006 Шрот соєвий харчовий. Технічні умови |
ДСТУ 4595:2006 Білок соєвий. Технічні умови |
ДСТУ 4596:2006 Білок соняшниковий. Технічні умови |
ДСТУ 4597:2006 Концентрат соєвий харчовий. Технічні умови |
ДСТУ 4606:2006 Консерви м'ясні фаршеві. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4607:2006 Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом. Загальні технічні умови |