У категорії матеріалів: 2377
Показано матеріалів: 781-790
Сторінки: « 1 2 ... 77 78 79 80 81 ... 237 238 »


ДСТУ 4589:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1544 | Додав: KSV | Дата: 17.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4590:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2610 | Додав: KSV | Дата: 18.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4591:2006

Ковбаси варено-копчені.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 4410 | Додав: KSV | Дата: 19.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4592:2006 

Масло вершкове з наповнювачами.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1114 | Додав: KSV | Дата: 09.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4593:2006 

Шрот соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1103 | Додав: KSV | Дата: 10.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4595:2006 

Білок соєвий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 987 | Додав: KSV | Дата: 14.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4596:2006 

Білок соняшниковий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 940 | Додав: KSV | Дата: 15.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4597:2006 

Концентрат соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1070 | Додав: KSV | Дата: 16.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4606:2006

Консерви м'ясні фаршеві.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 938 | Додав: KSV | Дата: 17.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4607:2006 

Консерви м'ясо-рослинні.

Каші з м'ясом.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1600 | Додав: KSV | Дата: 21.07.2014 | Коментарі (0)