У категорії матеріалів: 2349
Показано матеріалів: 801-810
Сторінки: « 1 2 ... 79 80 81 82 83 ... 234 235 »


ДСТУ 4652:2006

ОЛІЯ ЕФІРНА ТРОЯНДОВА
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 736 | Додав: KSV | Дата: 20.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4653:2006

ОЛІЯ ЕФІРНА З КРОПУ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 720 | Додав: KSV | Дата: 21.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4654:2006

ОЛІЯ ЕФІРНА КОРІАНДРОВА
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 697 | Додав: KSV | Дата: 22.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4656:2006 

Яйця перепелині харчові та інкубаційні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1091 | Додав: KSV | Дата: 30.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4668:2006

Продукти зі свинини варені. копчено-варені. копчено-запечені. запечені. смажені. сирокопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3322 | Додав: KSV | Дата: 01.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4669:2006

Сири напівтверді.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 884 | Додав: KSV | Дата: 04.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4670:2006

Продукти з яловичини та свинини варені. копчено-варені.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1106 | Додав: KSV | Дата: 05.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4671:2006 

Продукти з яловичини і баранини варені. копчено-варені. сирокопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 893 | Додав: KSV | Дата: 06.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4676:2006

СИСТЕМА РОЗРОБЛЕННЯ ТА ПОСТАВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ НА ВИРОБНИЦТВО

ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Основні положення

ДСТУ | Переглядів: 474 | Додав: sergzmi | Дата: 08.09.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4683:2006 

Вироби кондитерські.

Методи визначення органолептичних показників якості. розмірів. маси нетто і складових частин 

ДСТУ | Переглядів: 2434 | Додав: KSV | Дата: 08.08.2014 | Коментарі (0)