MENU
У категорії матеріалів: 2390
Показано матеріалів: 811-820
Сторінки: « 1 2 ... 80 81 82 83 84 ... 238 239 »


ДСТУ 4683:2006 

Вироби кондитерські.

Методи визначення органолептичних показників якості. розмірів. маси нетто і складових частин 

ДСТУ | Переглядів: 2609 | Додав: KSV | Дата: 08.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4697:2006

Томати консервовані.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1184 | Додав: KSV | Дата: 11.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4700:2006 
Коньяки України.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1496 | Додав: KSV | Дата: 12.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4710:2006

ВИРОБИ ПАРФУМЕРНІ РІДИННІ
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1463 | Додав: KSV | Дата: 24.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4713:2007

ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ

ЕНЕРГЕТИЧНИЙ АУДИТ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ

Порядок проведення та вимоги до організації робіт

ДСТУ | Переглядів: 552 | Додав: sergzmi | Дата: 08.09.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4725:2007
Якість грунту.
Визначання активності іонів калію. амонію. нітрату і хлору потенціометричним методом
ДСТУ | Переглядів: 1223 | Додав: KSV | Дата: 28.03.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4733:2007 
Морозиво молочне. вершкове. пломбір.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2151 | Додав: KSV | Дата: 13.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4734:2007

Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід.
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2055 | Додав: KSV | Дата: 15.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4735:2007

Морозиво з комбінованим складом сировини.
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2196 | Додав: KSV | Дата: 18.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4737:2007
ПРОКАТ СОРТОВИЙ СТАЛЕВИЙ ГАРЯЧЕКАТАНИЙ ШЕСТИГРАННИЙ
Сортамент

ДСТУ | Переглядів: 850 | Додав: sergzmi | Дата: 14.09.2019 | Коментарі (0)